Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είδα τον πούτσο του Αντίνοου Αλμπάνη!!!!!!!!!!!!!!



 

 

 

 

 

 

 Ευχαριστούμε τον φίλο Σαλονικιό που μας έστειλε τις εμπειρίες του και τις μοιράζεται μαζί μας. φυσικά και τον ζηλεύουμε...

Geia σε όλους είδα τον καυλιάρη Αντίνοο Αλμπάνη στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» που εμφανίζεται ολόγυμνος στο θέατρο Αυλαία

Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά ενώ η παράσταση μας τα πρήζει με 3 τύπους που τους έχουν απαγάγει στο Λίβανο τρομοκράτες.

Υποδύεται ένα Ιρλανδό δημοσιογράφο και παρόλα αυτά τα λέει το παλικάρι.

Εμφανίζεται ημίγυμνος σε κάποια φάση και για αρκετή ώρα και σου φεύγει το κασκέτο… έχει τέλειους κοιλιακούς και με τα φώτα διαγράφονται ακόμα περισσότερο.

Εκεί όμως που τα χάνεις είναι προς το τέλος όπου ξεντύνεται εντελώς, τα βγάζει όλα και είναι φάτσα κάρτα μπροστά μας όπου φαίνονται όλα τα χαρίσματά του.

Την ημέρα που τον είδα, προχθές Παρασκευή, ο πούτσος του δεν μου φάνηκε και τόσο μεγάλος και χοντρός όπως τον φανταζόμουν, αλλά μάγκες καύλωσα και μόνο που επιτέλους τον έβλεπα γυμνό.

Δεν είναι ξυρισμένος, έχει πολλές πουτσότριχες, ξεχωρίζουν τα μεγάλα του  αρχίδια και σε κοινή θέα με τον δασύτριχο σώμα του, τα πυκνά γένια του, τέρμα είναι ο πιο ΗΟΤ καύλαρος που υπάρχει. Φανταστείτε όλα τα φώτα είναι αναμμένα και δεν κρύβετε τίποτα για αρκετά δευτερόλεπτα.

Καθόμουν στην 3η σειρά και καταλαβαίνετε τι ταράκουλο έπαθα. Φωτο και βιντεο απαγορεύουν αλλά θα ξαναπάω επόμενη βδομάδα σε κάποια από τις τελευταίες σειρές για να το καταγράψω στα κρυφά.

Μεγάλη καύλα, 3 φορές έχυσα…..

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Πρέπει οπωσδήποτε να πάει κάποιος να τραβήξει φωτο στα κρυφά!!! 😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι από τους άντρες που θα με κάνουν να καυλωσω μαζί του ,άλλα θα προτιμούσα να ήταν στην φωτογραφία ο Γιώργος Μπένος η έστω ο Ορέστης Χαλκιάς από το Μαέστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν μπορέσετε βρείτε και γυμνές φωτογραφίες των Αλέξανδρο Πέρρο,Γιώργο Χρυσοστόμου, Παναγιώτη Βασιλάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω παίξει έδω στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αυλαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΧΥΣΕ ΕΔΩ